AS FAR AS I KNOW

(Ungaria)
Synopsis:

Bazat pe un caz real, filmul spune povestea unui cuplu si provocarile lui, din perspectiva sotului, dupa o situatie legata de un viol.

Dénes si Nóra incearca de mult timp sa adopte un copil. Vestea ca urmeaza sa primeasca un copil in câteva saptamâni le va schimba viata. Alaturi de prietenii lor sarbatoresc fericitul eveniment, dupa care iau ultimul autobuz spre casa. Aflati sub influenta alcoolului, incep o cearta incercand sa afle daca sunt pregatiti sau nu sa devina parinti. Suparata, Nóra coboara din autobuz, in timp ce Dénes isi continua drumul spre casa.

Cateva ore mai tarziu, cand Nóra ajunge acasa, ii marturiseste sotului ca tocmai a fost violata. Lucrurile nu sunt deloc ce par a fi intr-un film regizat cu mare finete. Politia este foarte sceptica, intrucat nu exista dovezi sau martori, care sa ateste violul. Apoi, când descrierea lui Nóra conduce politia catre presupusul faptas, un profesor de liceu, evenimentele sunt plasate intr-o alta perspectiva. Doua marturii la fel de credibile, dar total opuse, stau una impotriva celeilalte.

 

Regia:

Nándor Lörincz, Bálint Nagy

Cast:

Balázs Bodolai, Gabriella Hámori, Attila Menszátor-Héresz, Iván Fenyö, Juli Jakab, Péter Fancsikai

Durata:

1h:57m

An:
2020