Politica bilete

INFORMAŢII BILETE TIFF ORADEA 2020

VÂNZAREA BILETELOR:

ON-LINE,  începând din 25 septembrie pe tiff.eventbook.ro și prin aplicația mobilă a festivalului, TIFF Official App. Biletele cumpărate prin sistemul on-line sau direct prin aplicaţie se supun aceloraşi reguli prezentate în politica oficială de bilete a festivalului.

DIN PIAȚA UNIRII, începând de miercuri, 30 septembrie 2020:
programul casieriei fiind următorul:

Miercuri , 30 septembrie: 12:00 - 20:00;

Joi, 1 octombrie – duminică, 4 octombrie: 10:00 - 20:00.

 

ATENŢIE!

Recomandăm procurarea biletelor online. Va exista un singur punct de vânzare a biletelor, in Piața Unirii, ce va fi deschis pe toată perioada de desfășurare a festivalului, conform programului de mai sus.

PREȚURILE BILETELOR

  • Bilet de intrare single (valabil pentru o singură proiecţie, pentru o singură persoană) pentru toate categoriile de spectatori: 20 lei
  • Bilet de intrare combo (valabil pentru o singură proiecție, cu reducere pentru două bilete achiziționate simultan) pentru toate categoriile de spectatori: 35 lei

Pentru proiecțiile din Piața Unirii, unde accesul e liber, este necesară procurarea unui bilet cu valoare zero, în limita locurilor disponibile.

POLITICA DE ACCES:

Accesul la eveniment se face prin scanarea biletului, fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile. Accesul este posibil doar pe baza unui bilet valabil la proiecția respectivă.

ATENŢIE!

Pentru siguranța dumneavoastră, la intrare se va efectua un triaj observațional și nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree). La intrarea în perimetrul proiecției, se va verifica temperatura fiecărui spectator. Persoanele care refuză verificarea temperaturii sau a căror temperatură depășește 37,3 grade Celsius nu vor avea acces în perimetrul evenimentului. Este obligatorie folosirea măștii pe tot parcursul evenimentului!

Respectarea distanțării de minimum 1,5 metri între persoane este obligatorie de la intrarea în incinta unde se va desfășura proiecția și până la părăsirea locului unde se desfășoară evenimentul. În cazul spațiilor unde proiecțiile vor avea loc în interior, fiecare loc disponibil este urmat de un loc gol, marcat corespunzător, pe care nu aveți voie să îl ocupați. Vă puteți așeza doar pe locurile disponibile!

Fac excepție de la această regulă doar minorii sub 12 ani, însoțiți de un adult, care pot sta astfel pe scaune alăturate.

În spațiile de proiecție outdoor nu aveți voie să schimbați amplasamentul scaunelor!

 

Vă recomandăm să aveți la voi mască, dezinfectant de mâini, respectiv pelerină și pătură, pentru proiecțiile în aer liber , în caz de condiții meteorologice mai puțin prielnice.

Filmele din cadrul festivalului pot conține scene de sex, violență sau limbaj licențios, astfel că vă recomandăm să verificați descrierea acestora din programul oficial înainte de a cumpăra biletele.

 

ANULARE BILETE ȘI RAMBURSARE BANI

Biletele achiziționate nu pot fi anulate sau schimbate.

Se returnează contravaloarea biletelor doar în cazul în care proiecția este anulată în avans din motive tehnice, condiții meteorologice nefavorabile sau alte cazuri de forță majoră. Urmăriți site-ul oficial al festivalului tiff.ro, respectiv tiff.eventbook.ro pentru informații referitoare la reprogramarea proiecțiilor.

Contravaloarea biletelor nu se returnează în situația în care condițiile meteo se deteriorează după începerea proiecției.

CINEMATOGRAFE:

 

PIAȚA UNIRII

CETATE OPEN AIR, Amfiteatrul din Cetatea Medievală Oradea, Poarta Vestică

FILARMONICA DE STAT ORADEA, str. Moscovei, nr. 5

TEATRUL REGINA MARIA, Piața Regele Ferdinand I, nr. 4-6

CASA DE CULTURA A SINDICATELOR, Parcul 1 Decembrie

 

Pentru orice alte informaţii sau neclarități, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email ticketing@tiff.ro.