Politica bilete

INFORMAŢII BILETE TIFF ORADEA 2022

VÂNZAREA BILETELOR:

ON-LINE,  tiff.eventbook.ro și prin aplicația mobilă a festivalului, TIFF Official App 2022. Biletele cumpărate prin sistemul on-line sau direct prin aplicaţie se supun aceloraşi reguli prezentate în politica oficială de bilete a festivalului.

DIN PIAȚA UNIRII, începând de joi, 1 septembrie 2022

programul casieriei fiind următorul:

Joi, 1 septembrie – duminică, 4 septembrie: 10:00 - 21:00.

 

ATENŢIE!

Recomandăm procurarea biletelor online. Va exista un singur punct de vânzare a biletelor, in Piața Unirii, ce va fi deschis pe toată perioada de desfășurare a festivalului, conform programului de mai sus.

PREȚURILE BILETELOR

  • Bilet de intrare unic (valabil pentru o singură proiecţie) pentru toate categoriile de spectatori: 20 lei
  • Bilet pentru cine-concertul Nosferatu: 40 lei
  • Bilet pentru proiecţiile din cadrul EducaTIFF: 15 lei

POLITICA DE ACCES

Accesul la proiecții se face prin scanarea biletului, fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile. Accesul este posibil doar pe baza unui bilet valabil la proiecția respectivă (exceptând copiii sub 3 ani, care nu ocupă un loc individual).

Locurile în sală sunt garantate până cu 5 minute înainte de începerea proiecției. De asemenea, după începerea proiecției, accesul în sală este interzis! Locurile nu sunt alocate și sunt disponibile la alegerea spectatorului.

Filmele din cadrul festivalului pot conține scene de sex, violență sau limbaj licențios, astfel că vă recomandăm să verificați descrierea acestora din programul oficial înainte de a cumpăra biletele.

Accesul cu animale de companie nu este permis în incinta sălilor de spectacol.

ATENŢIE!

Politica de bilete și accesul spectatorilor poate suferi modificări în funcție de legile și normele de sănătate publică în vigoare la data evenimentului.

Vă rugăm să urmăriți site-ul oradea.tiff.ro, precum și paginile de social media ale Festivalului Internațional de Film Transilvania pentru modificări în timp real.

 

ANULARE BILETE ȘI RAMBURSARE BANI

Biletele achiziționate nu pot fi anulate sau schimbate.

Se returnează contravaloarea biletelor doar în cazul în care proiecția este anulată în avans din motive tehnice, condiții meteorologice nefavorabile sau alte cazuri de forță majoră. Urmăriți site-ul oficial al festivalului oradea.tiff.ro, respectiv tiff.eventbook.ro pentru informații referitoare la reprogramarea proiecțiilor.

Contravaloarea biletelor nu se returnează în situația în care condițiile meteo se deteriorează după începerea proiecției.

 

CINEMATOGRAFE:

PIAȚA UNIRII

PALATUL BAROC OPEN AIR, str. Sirul Canonicilor, nr. 2

TEATRUL REGINA MARIA, Piața Regele Ferdinand I, nr. 4-6

FILARMONICA DE STAT ORADEA, str. Moscovei, nr. 5

SINAGOGA SION, str. Independentei, nr. 22

Pentru orice alte informaţii sau neclarități, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email ticketing@tiff.ro sau office@eventbook.ro