Politica bilete

INFORMAŢII BILETE TIFF ORADEA 2021

VÂNZAREA BILETELOR:

ON-LINE,  începând din 9 septembrie pe tiff.eventbook.ro și prin aplicația mobilă a festivalului, TIFF Official App 2021. Biletele cumpărate prin sistemul on-line sau direct prin aplicaţie se supun aceloraşi reguli prezentate în politica oficială de bilete a festivalului.

DIN PIAȚA UNIRII, începând de joi, 16 septembrie 2021:

programul casieriei fiind următorul:

Joi, 16 septembrie – duminică, 19 septembrie: 10:00 - 21:00.

 

ATENŢIE!

Recomandăm procurarea biletelor online. Va exista un singur punct de vânzare a biletelor, in Piața Unirii, ce va fi deschis pe toată perioada de desfășurare a festivalului, conform programului de mai sus.

PREȚURILE BILETELOR

  • Bilet de intrare unic (valabil pentru o singură proiecţie) pentru toate categoriile de spectatori: 20 lei.
  • Bilet pentru proiecţiile din cadrul EducaTIFF: 15 lei

 

POLITICA DE ACCES:

Accesul la proiecții se face prin scanarea biletului, fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile. Accesul este posibil doar pe baza unui bilet valabil la proiecția respectivă (exceptând copiii sub 3 ani, care nu ocupă un loc individual).

Locurile în sală sunt garantate până cu 5 minute înainte de începerea proiecției. De asemenea, după începerea proiecției, accesul în sală este interzis! Locurile nu sunt alocate și sunt disponibile la alegerea spectatorului.

Filmele din cadrul festivalului pot conține scene de sex, violență sau limbaj licențios, astfel că vă recomandăm să verificați descrierea acestora din programul oficial înainte de a cumpăra biletele.

Accesul cu animale de companie nu este permis în incinta sălilor de spectacol.

 

ATENŢIE!

Festivalul Internațional de Film Transilvania Oradea va respecta măsurile de siguranță în vigoare pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Accesul spectatorilor la proiecțiile de film se va face cu obligativitatea purtării măștii pe toată durata evenimentului, conform prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 932/2021 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 10 septembrie 2021, precum si stabilirea masurilor care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Sălile de spectacol vor putea fi ocupate în proporție de 70% din capacitate, cu obligativitatea purtării măștii de protecție pe toată durata proiecţiei.

Pentru proiecţiile în exterior, accesul spectatorilor se va face cu obligativitatea purtării măștii pe toată durata evenimentului şi va fi permis doar persoanelor vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, a celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore inaintea inceperii evenimentului si al persoanelor care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore inaintea începerii evenimentului.

Politica de bilete poate suferi modificări în funcție de legile și normele în vigoare la data evenimentului.

 

ANULARE BILETE ȘI RAMBURSARE BANI

Biletele achiziționate nu pot fi anulate sau schimbate.

Se returnează contravaloarea biletelor doar în cazul în care proiecția este anulată în avans din motive tehnice, condiții meteorologice nefavorabile sau alte cazuri de forță majoră. Urmăriți site-ul oficial al festivalului tiff.ro, respectiv tiff.eventbook.ro pentru informații referitoare la reprogramarea proiecțiilor.

Contravaloarea biletelor nu se returnează în situația în care condițiile meteo se deteriorează după începerea proiecției.

 

CINEMATOGRAFE:

PIAȚA UNIRII

PALATUL BAROC OPEN AIR, str. Sirul Canonicilor, nr. 2

PALATUL BAROC GALERIE, Intrare prin Bulevardul Dacia

TEATRUL REGINA MARIA, Piața Regele Ferdinand I, nr. 4-6

FILARMONICA DE STAT ORADEA, str. Moscovei, nr. 5

SINAGOGA SION, str. Independentei, nr. 22

Pentru orice alte informaţii sau neclarități, vă rugăm să ne contactați pe adresa de email ticketing@tiff.ro.