Cine-concertele programate seară de seară la TIFF Oradea

Luni, Septembrie 28, 2020 - 12:09

Iubitorii de muzică vor avea parte și în acest an de evenimente-surpriză și cine-concerte spectaculoase la TIFF Oradea (2-4 octombrie). Gazda evenimentelor muzicale speciale din acest an, Casa de Cultură a Sindicatelor va fi punctul de întâlnire al spectatorilor dornici să revadă capodopere ale cinematografiei, ilustrate muzical de artiști autohtoni.

 Shiraz – A Romance of India - o poveste puternică, bazată pe legenda romanţată a genezei celui mai frumos monument din lume închinat iubirii - Taj Mahal, va fi acompaniat live de îndrăgiții artiști de la Foley'Ala, feat. Irina Margareta Nistor, vineri, în prima seară de festival, de la ora 21:30.

Bilete pe: http://bit.ly/Shiraz-TIFForadea

Sâmbătă, pe 3 octombrie, de la 21:00, capodopera cinematografică Faust va putea fi urmărită pe muzica orădeanului Dubase, unul dintre primii artiști din România care a acompaniat live filme.

Bilete pe: http://bit.ly/Faust-TIFForadea

În ultima seară de festival, orădenii vor avea parte de o experiență inedită la cine-concertul Man with a Moving Camera (r. Dziga Vertov), revoluționarul film experimental mut, produs în Uniunea Sovietică în 1929, ilustrat muzical cei de grupul Abator Industries.

Bilete pe: http://bit.ly/ManWaMC-TIFForadea